top of page
Writer's pictureNiklas Roitto

Forbes Advisor valitsi Business Centralin parhaaksi ERP-järjestelmäksi

Forbes Advisor on valinnut Business Centralin vuoden 2024 parhaaksi pilvipalveluna toimitettavaksi toiminnanohjausjärjestelmäksi. Mikä tekee Business Centralista niin hyvän ja miten se eroaa kilpailijoistaan?


Mikä on Business Central?

Business Central on Microsoftin monipuoliseksi suunniteltu pilvipohjainen ERP-järjestelmä, joka palvelee eri kokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä. Se auttaa yrityksiä hallitsemaan taloutta, myyntiä, asiakaspalvelua, varastoa, tuotantoa, projektinhallintaa ja paljon muuta. Business Central on osa Microsoft Dynamics 365 -kokonaisuutta, joka tarjoaa integroidun liiketoimintaratkaisun eri toimialoille ja tarpeille.


Mistä syistä Business Central palkittiin?

Business Central on saanut Forbes Advisorin vuoden 2024 parhaan ERP-järjestelmän palkinnon. Forbes Advisorin vertailu perustuu seuraaviin kriteereihin: helppokäyttöisyys, kustannustehokkuus, toiminnallisuus, skaalautuvuus, asiakastyytyväisyys ja innovaatio.


Business Central on pärjännyt erinomaisesti kaikilla näillä osa-alueilla ja se on saanut erityistä kiitosta siitä, että se on helppo ottaa käyttöön, ylläpitää ja räätälöidä. Lisäksi Business Central saa kehuja Microsoftin muiden tuotteiden, kuten Teams, Office 365, Power BI, Power Apps ja Azure, hyödyntämisestä, mikä tekee siitä monipuolisen ja tehokkaan työkalun.


Yhteenvetona Forbes Advisorin vertailusta voidaan todeta, että Business Central on paras erp-järjestelmä vuonna 2024, koska se:


  • On kustannustehokas ja tarjoaa enemmän vastinetta rahalle kuin kilpailijansa.

  • On helppokäyttöinen ja intuitiivinen, ja se vähentää koulutuksen ja tuen tarvetta.

  • On joustava ja räätälöitävä, ja se sopeutuu yrityksen tarpeisiin ja tavoitteisiin.

  • On integroitu Microsoftin ekosysteemiin, ja se hyödyntää Microsoftin muita tuotteita ja palveluita.

  • On innovatiivinen ja edistyksellinen, ja se hyödyntää pilven, tekoälyn ja automaation mahdollisuuksia.


Miten Business Central eroaa kilpailijoistaan?

Mukana Forbes Advisorin vertailussa olivat erinomaisesti menestyneen Business Centralin lisäksi muun muassa SAP Business One, Epicor Prophet, Oracle NetSuite sekä Acumatica.


Esimerkiksi Oraclen NetSuite on Suomessa yleisesti käytetty ERP-järjestelmä, joka on pilvipohjainen ja kohdistettu suurille yrityksille. Se on ollut markkinoilla yli 20 vuotta, ja sillä on laaja asiakaskunta eri aloilta. NetSuite on tunnettu siitä, että se tarjoaa kattavan ERP-ratkaisun, joka sisältää mm. taloushallinnon, varastonhallinnan, tuotannonhallinnan, asiakkuudenhallinnan, verkkokaupan ja henkilöstöhallinnon.


Business Central on kuitenkin osoittanut olevansa monien yritysten tarpeisiin NetSuitea paremmin soveltuva ERP-järjestelmä esimerkiksi näistä syistä:


  • Business Central on kustannuksiltaan edullinen. Business Centralin hinnoittelu on yksinkertainen ja käyttöönottoprojektit yleensä verrattain kevyitä. Lisäksi Business Central tarjoaa NetSuiteen verrattuna enemmän toiminnallisuuksia jo perusversiossaan.

  • Business Centralia on helppo käyttää. Business Central on suunniteltu niin, että se on intuitiivinen ja helppo oppia. Se hyödyntää Microsoftin tuttua käyttöliittymää, joka on yhteensopiva Office 365:n ja muiden Microsoftin tuotteiden kanssa.

  • Business Central on joustava. Business Central on skaalautuva ja räätälöitävä ERP-järjestelmä, joka mukautuu yrityksen kasvuun ja muutoksiin. Se mahdollistaa moduulien lisäämisen ja poistamisen tarpeen mukaan, ja se tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja integraatioita Microsoft AppSource -kaupasta.


Miksi valita Adaptor kumppaniksi, kun haluat parhaan ERP-järjestelmän käyttöösi?

Adaptor on Business Central -jälleenmyyntikumppani, mutta ennen kaikkea kokenut Business Central -asiantuntija. Olemme keskittyneet vain tähän ERP-järjestelmään ja olemme kehittäneet siihen omia lisäosia ja integraatioita, jotka räätälöidään asiakkaidemme tarpeisiin.


Meillä on pitkä kokemus ja syvällinen osaaminen Business Centralista, ja olemme auttaneet monia yrityksiä ottamaan sen käyttöön onnistuneesti. Olemme joustava ja luotettava kumppani, joka kuuntelee asiakkaitaan ja tarjoaa heille parasta mahdollista palvelua. Meihin saa aina yhteyttä, kun tarvitset apua tai neuvoja Business Centralin käytössä. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua hyödyntämään Business Centralin potentiaalia täysimääräisesti.


Business Central on paras ERP-järjestelmä, joka auttaa yrityksiä parantamaan toimintansa tehokkuutta, laatua ja kannattavuutta. Näytämme mielellämme Business Centralin demon ja kerromme tarkemmin miten se voi auttaa teidän yritystänne menestymään. Ota yhteyttä!

bottom of page